`Не забравяйте простата истина: ставите винаги могат да бъдат излекувани, дори в напреднала възраст.`

BG-Mamma

ДОКТОР НА МЕДИЦИНСКИТЕ НАУКИ, ПРОФЕСОР НИКОЛАЙ ОЗ ЩЕ ВИ РАЗКАЖЕ ЗА БОЛЕСТИТЕ И ТРУДНОСТИТЕ В СТАРАТА ВЪЗРАСТ.

„ЩЕ СПОДЕЛЯ УНИВЕРСАЛЕН МЕТОД КОЙТО ЛЕКУВА СТАВИТЕ ДАЖЕ СЛЕД 50! ` - ДОКТОР НА МЕДИЦИНСКИТЕ НАУКИ, ПРОФЕСОР НИКОЛАЙ ОЗ ЩЕ ВИ РАЗКАЖЕ ЗА БОЛЕСТИТЕ И ТРУДНОСТИТЕ В СТАРАТА ВЪЗРАСТ. `Не забравяйте простата истина: ставите винаги могат да бъдат излекувани, дори в напреднала възраст.`

Лекарят твърди, че може да излекува дори 18-годишна остеохондроза само за няколко месеца. Той е в състояние да излекува дори най-възрастния пациент, който страда от сложен артрит, само за 78 дни. По отношение на болките в ставите той уверява, че ако следвате препоръчаното лечение и действате според указанията, всяка болка ще бъде облекчена само за 4 дни! И 48 години лекарска практика потвърждава всяко негово твърдение. Веднага след излъчването на предаването „Как да се грижим и предпазваме ставите на всяка възраст“ по телевизията, известният професор Николай Оз се съгласи да ни даде интервю.


- Добър ден, д-р Оз! Кажете, вярно ли е, че ставните заболявания и остеохондрозата са неизбежни спътници на всички възрастни хора?

Добър ден! Радвам се да ви видя и се радвам, че зададохте този въпрос. Моят отговор е, разбира се, че не. Неизбежен спътник на старостта е доверието ви в лекарите, с които сте се срещали от много години, но все още не можете да излекувате болестта си. На лекарите, които обвиняват старостта и дори не искат да виждат същността на проблема. Всъщност ставните заболявания могат да бъдат излекувани на всяка възраст.

Ако знаете тайната, можете да се излекувате много бързо у дома, както правят хиляди мои пациенти.

- Каква е тази тайна?

Тайната е да се разбере защо човек изпитва болка. В енциклопедиите са представени до 69 възможни причини за развитието на остеохандроза и артроза, но най-очевидните последици от тези заболявания: ставите, прешлените и хрущялите губят еластичност, в резултат на което възниква болка. Всичко това се случва поради нарушения на кръвообращението.


- Да, но се смята, че възстановяването на кръвния поток след 45 години е почти невъзможно.

- Глупости! Аз съм излекувал хора, които преди това са се движили само в инвалидна количка. За тях инвалидността беше смъртна присъда, но дори те отново започнаха да ходят сами! Съгласете се, това е много по-значително постижение от другите проблеми на 45 години.

Много, дори не мога да дам точна цифра. Но повечето от моите пациенти са хора над 40 години, които имат проблеми `с възрастта`. Те идват при мен със заболявания като остеохондроза, артроза, артрит, ишиас и притиснат нерв - всичко това много усложнява ежедневието им.
Пациентите ми плачат от болка, дори обикновеното ходене им е трудно. Всички те са обикновени хора - не бивши спортисти или хора с увреждания. Често чувам: „Защо аз?“ И аз отговарям: „Всичко е наред, нека не се отчайваме, а просто да възстановим кръвообращението“.

- Как можете да нормализирате кръвообращението на тази възраст?

Доскоро лекувахме пациентите си с физическа активност. Те изпълняваха сложни упражнения на симулатори. Това е много ефективен метод, но е и доста сложен и отнема много време. Доста е трудно и много хора нямат време да отидат на фитнес.

Бях убеден, че трябва да има различен, по-модерен и по-опростен метод - и в крайна сметка го намерих.

- Много е интересно! Можете ли да кажете на нашите читатели повече за вашия метод?

Да, нашият център беше първият в света, който има достъп до най-иновативния продукт за лечение на остеохондроза и болки в ставите, който се основава на традиционната древна китайска медицина. Признавам, че когато за първи път чух за това, се засмях, защото не вярвах в неговата ефективност. Но след края на тестовете бях озадачен: 4567 души напълно се възстановиха от болестите, от които страдаха, или 94% от анкетираните. 98% се чувстват много по-добре и само 0,4% не забелязват никаква промяна.

- За какъв продукт става дума?

Говоря за специалния крем Flexosamine. Това е продукт, който позволява за много кратко време, около 4 дни, напълно да премахне болката в гърба и ставите и да възстанови напълно дори в най-тежките случаи в рамките на няколко месеца.
Кремът се произвежда само в северозападната част на Европа, а Българският червен кръст харчи почти 1,3 милиона евро за подкрепа на този продукт. Освен това сме отделили около 200 хиляди евро за изключителното право да продаваме този крем в България.

- Как действа този крем-чудо?

Тук няма чудо, а само наука и най-новите разработки на учените. Flexosamine съдържа само естествени активни съставки, които са насочени към лечение на възпаление, възстановяване на кръвообращението и патологии на междупрешленните дискове. Поради редовната употреба на гела, заболяванията на ставите и опорно-двигателния апарат престават да се развиват.

Дори след просто нанасяне на гела върху засегнатата област се активират около 930 000 клетки, което помага за подобряване на притока на кръв

- Впечатляващо. Но кажете ни по-подробно какво ще ни даде това на обикновените хора?

Това означава, че средновековната медицина е останала в миналото. Сега ставите могат да бъдат излекувани у дома само за месец-два от постоянна употреба на продукта. Кремът Flexosamine не просто облекчава болката - действа на клетъчно ниво, премахвайки причината за болката и връща ставите и гръбначния стълб в първоначалното им състояние. Гелът не само облекчава симптомите на заболяването, но премахва първопричината: нормализира кръвния поток и позволява на клетките да се обновяват.

Можем да кажем, че Flexosamine стартира регенеративните свойства на тялото след първото приложение и веднага ще забележите как болката отшумява. Лечението продължава средно от месец до 2 месеца, в зависимост от индивидуалните показатели. След курс на лечение, микроциркулацията на кръвта ще се подобри, стените на кръвоносните съдове ще се укрепят, метаболитните процеси ще се подобрят и регенерацията на хрущялната тъкан ще се ускори.

- Помага ли Flexosamine само в случай на остеоартрит и остеохондроза?

Не! Отново работи на клетъчно ниво за възстановяване на притока на кръв. Той лекува всякакви заболявания, свързани със ставите и гръбначния стълб: артроза и артрит, ишиас, ревматизъм, ишиас, остеохондроза, както и луксации, навяхвания, наранявания, натъртвания и фрактури с Flexosamine се оправя и даже при спортни травми и мускулно напрежение.

И най-важното е, че кремът елиминира всички тези заболявания и не само временно облекчава симптомите.

Flexosamine наистина облекчава болката (в ранните етапи на лечението), но след това напълно лекува болестта. Моля, разберете: обичам спорта и фитнеса и никога няма да спра да го практикувам и препоръчвам, но за повечето пациенти Flexosamine е най-простото, ефективно и икономично лечение.

- Предполагам, че много хора ще попитат: `Къде мога да купя Flexosamine?`

Искахме да продаваме Flexosamine в аптеките в по-голям мащаб, но не можахме да се съгласим с фармацевтите, тъй като Flexosamine може да застраши бизнеса им и да повлияе отрицателно на приходите. От години хората купуват скъпи лекарства, които само облекчават болката и не могат да излекуват причината за заболяването и това обикновено е в най-добрия интерес на фармацевтичните компании.

Поради тази причина решихме да продаваме Flexosamine само на официалния уебсайт, който между другото предоставя редица предимства: продажба без посредници и следователно цената е около 5 пъти по-ниска от тази в други страни.

Доставката се извършва с помощта на куриерска фирма, плащането се извършва при получаване на пратката. За да използвате този продукт, не е необходима консултация с лекар, лечението се извършва у дома. Повярвайте ми: гелът е много ефективно средство. Можете да опитате и продукти от други производители, но аз съм убеден, че няма да намерите нищо по-ефективно от Flexosamine.

- Д-р Оз, благодаря за интервюто! Искате ли да кажете нещо друго на нашите читатели, преди да се сбогувате?

Да разбира се. Бих искал да насоча вниманието на читателите към факта, че заболяванията на гръбначния стълб и ставите прогресират доста бързо и дори леки повтарящи се болки могат да предизвикат безпокойство.

И помнете: патологиите, причинени от болки в гърба и ставите, причиняват не само дискомфорт, но и съкращават живота с 10-15 години.

P. S.: След интервюто д-р Оз ни изненада приятно: той се договори с производителя Flexosamine за специални условия за закупуване на този крем за нашите читатели. И сега имате уникалната възможност да поръчате Flexosamine с допълнителна отстъпка на много конкурентна цена. Можете не само да спестите от закупуването на това супер-ефективно средство, но най-важното е, че напълно ще забравите за заболявания, свързани със ставите и гръбначния стълб.

Интервю, подготвено от Мина Стойчева
Снимка, взета от отворени източници.

Обърнете внимание: Всички наши продукти отговарят на водещите европейски стандарти за качество и минават стриктна проверка преди доставката. От съображения за сигурност всички пратки се подлагат на дезинфекция и едва след това се изпращат на получателя. Всички манипулации с продуктите се извършват в специални защитни костюми. Спазваме всички изисквания на Министерството на здравеопазването.
ОФЕРТАТА ДЕЙСТВА ДО: Ексклузивно
ЦЕНА БЕЗ ОТСТЪПКА: 138 BGN

ЦЕНА С ОТСТЪПКА: 69 BGNКоментари:

Кристиян
Опа, успях да поръчам този гел с отстъпка! Това е късмет! Благодаря много, никога преди не съм чувал за този продукт. След като прочетох коментарите за този гел, се успокоих, почти всички отзиви са положителни. Важно е да поръчате на официалния уебсайт, така че продуктът определено ще е оригинален. По-добре е да направите поръчка на официалния уебсайт.

Сандра
Имах остеохондроза и лекарите не можеха да ми помогнат. Те казаха, че това е свързано с възрастта и че е нормално. И че никога няма да бъде напълно излекуван. Но опитах този гел и болката отшумя! Само за 10 дни! Благодаря за това нечувано нещо! А вие, докторе, браво, вие сте наистина силен човек, явно сте преминали през много трудности. Желая ви всичко най-добро и късмет във всичко

Олия
Случайно попаднах на тази статия. Но това е само за гела, който наскоро поръчах за съпруга ми. Той не знае какво пиша тук, но искам да споделя впечатленията си с вас. В крайна сметка този гел зарадва не само съпруга ми, но и мен! Най-просто казано, този гел беше препоръчан от майката на мой приятел и след като прочетох отзиви в интернет, реших да направя поръчка. Съпругът ми имаше непоносими болки в гърба и трудно можеше да се изправи. Това беше кошмар. Опита всичко, пи хапчета, ходи на масажи, но нищо не помогна! След това започнахме да използваме този гел и болката отшумя! Това е чудо!

Сергей
Използвам Flexosamine от около шест месеца (моят приятел го донесе от Америка). Отървах се от артрозата за две седмици и половина. Сега винаги държа този гел под ръка в случай на спешност.

Мила
В продължение на няколко десетилетия се опитвах да излекувам ишиаса си, но напразно. Тогава реших да опитам този гел, за който говори професорът, и болките в гърба изчезнаха след 2 седмици. Пак бягам като на 17! Наистина е страхотно, когато нищо не боли.

Сандра
Уау! какви значителни спестявания! Бях чувала за този гел и преди, но не смеех да го купя, защото съжалявах, че похарчих толкова пари за продукт, който не познавам. И сега определено ще поръчам няколко опаковки, защото многократно съм чувала колко хора го хвалят!

Александър
След като прочетох статията, веднага реших да опитам този гел. Проблемът е, че конвенционалните лекарства ми помагат временно - остеохондрозата, както ми казаха, е много трудна за лечение. Сега ще ви разкажа за резултатите си. Гелът дойде много бързо. Още първия ден почувствах облекчение, болката напълно изчезна. Благодаря ви много, сега мога да живея нормален живот!

Милен
Просто е прекрасно! Използвам Flexosamine от три седмици, болките в гърба напълно изчезнаха! Успех на производителя, продуктът е супер!

Албена
Понасях дълго време болките в коляното, мислейки, че никога няма да се отърва от тях. Сега мисля да поръчам Flexosamine, може би ще ми помогне.

Милена
Това не е ли измама? Защо го продават онлайн?

Димо
Милена, чели ли сте статията? Продават го онлайн, защото фармацевтите искат да спечелят повече пари! Как измама, ако плащането се извършва при доставката? Поръчах го, куриерът ми го подаде, проверих дали всичко е наред и чак след това платих. Същото се отнася и за пощата: плащането се извършва при получаване. В днешно време в интернет се продава всичко, от дрехи до обувки, дори домакински уреди и мебели! =)

Кристина
Прочетох коментарите и разбрах, че трябва да го купя. Ще поръчам този гел.

Мария
Няма да ми повярвате, имах същия проблем с гърба си, нямах сили заради тази болка, почти напълно загубих интерес към живота, бях в отчаяние. Но гелът ме спаси! Това ми помогна след първата употреба. Дори плаках от щастие, когато разбрах, че болката е отминала. Това е такова облекчение. Благодаря ви! И съветвам всички да вземат този гел! Няма да съжалявате!

Ремзи
Наскоро видях гела в аптека, но там струва 5 пъти повече! Ужас! Как е възможно? Добре, че намерих тази статия. Благодаря

Силвия
Купих този гел за майка си, тя се оплакваше от болки в краката и гърба от години. Опитахме всичко, за да я излекуваме, но нищо не подейства. Но колко пари харчим за всички безполезни лекарства, предписани в болниците? И само този гел успя да облекчи болката и наистина да помогне! Благодаря ти! Препоръчвам гела на всички мои приятели. Трябва да е във всеки дом.

Марко
Винаги използвам този гел след футбол! Това е голяма помощ! Болките и напрежението и мускулите изчезват веднага.